Crypto och lillebror

På söndag är det Cryptoparty på Cyklopen i Högdalen, med lite extra festligheter den här gången. DFRI och Sparvnästet arrangerar.

Där tänkte jag hålla i en liten workshop om vår översättning av Cory Doctorows bok Little Brother. Du behöver dock inte vara med där för att hjälpa till att översätta.

Bara två dagar efter Cryptoparty är jag med och arrangerar #MeraKrypto som är ett samarbete mellan DFRI, SNUS, Sunet och ISOC-SE!

Vi ses på något av arrangemangen hoppas jag!

23
Apr 2014
POSTED BY
POSTED IN Böcker Events
DISCUSSION 0 Comments
TAGS

Jag har en ny server

Jag har haft en del strul med den server som den här bloggen ligger på. Nu har jag uppdaterat allt innehåll i den servern utom PSU:n och lådan, och därmed också virtualiserat alla tjänster. Den här bloggen var den som låg sist i kön på saker att fixa, men nu är den uppe. Jag vet dock inte om allt är fixat riktigt, men det mesta tycks funka.

På att göra-listan står givetvis att fixa certifikatet, så att åtkomst över TLS fungerar. Kan därmed också passa på att göra lite reklam för seminariet #MeraKrypto som DFRI är med och arrangerar tillsammans med ISOC-SE, SNUS och Sunet.

Att ha återupplivat bloggen kanske också gör att jag bloggar mera här. Tills vidare kan man läsa mina andra blogginlägg hos iis.se.

06
Apr 2014
POSTED BY
POSTED IN Hårdvara Linux Svammel
DISCUSSION 0 Comments
TAGS