RSS-feedar på Creeper

Nu har jag lagt till RSS2.0-feedar på Creeper, för i princip allting. Ta gärna en titt på dem och prova lite. Jag har gjort dessa feedar för de senaste träffarna, samt för alla sajter och namn. Det finns en bildlänk från varje rubrik som går direkt till RSS:en.

Finns det nu några andra funktioner som jag borde göra, men som saknas på Creeper?

22
Sep 2007
POSTED BY
POSTED IN Creeper
DISCUSSION 6 Comments
TAGS

6 Responses to : RSS-feedar på Creeper

 1. Christian says:

  En guldfunktion, om än resurskrävande, vore möjligheten att ha möjligheten att för en given url som parameter få returnerat en lista på vilka som besökt den.

 2. SixDays says:

  Minns inte om jag skrev det förut, men en personlig version av creeper som man kan köra direkt på sin webserver utan att den skickar informationen till dig. Personligen har jag inget problem med det men vissa gillar inte att skicka information vidare.

  Sen borde din blogg ha stöd för att maila folk som kommenterar på ett inlägg när någon skriver en kommentar efter personens kommentar.

 3. pawal says:

  En personlig Creeper får någon annan göra, det är för mycket jobb att göra något så generellt som bara är att plugga in nånstans. (En WordPress-plugin vore åtminstone möjlig att åstadkomma.) Annars kör väl de flesta någon form av statistik-verktyg redan, där borde det gå att se ungefär samma information.

 4. Mathias says:

  Är det möjligt, som Christian säger, att få det utsorterat för en specifik URL? Det är i stort sett det som är intressant tycker jag, att kunna se vilka som surfar på min sida.

 5. pawal says:

  Mathias, det är precis så det är gjort. Om du går in på listan för din sajt så ser du att det finns en RSS-ikon till höger om den. Det är RSS-feeden för den sajten. Samma gäller för respektive myndighet.

  Jag funderar på att skriva in mer förklarande text till allt, eftersom det inte verkar som om alla features framträder ordentligt.